En İyi Klavye Çalışma Sitesi

Wiki Article



On Parmak Online Klavye Çalışması


Bilgisayarda yazı yazarken ne derece hızlı evetğunuzu merak ediyorsanız, klavye momentum testi yapabileceğiniz genel ağ siteleri tam size nazaran. Bu genel ağ siteleri ile klavyede yazı tahrir süratınızı görebilir, tuzakıştırmalar yapabilir ve yeterince çalışırsanız bir çağ kendinize ait bir rekorun sahibi olabilirsiniz.
Günümüz dünyasında sıkıntısızıllı telefon klavyelerine hapsolmuş olsak da bilgisayarda klavye kullanarak yazı yazmak, özellikle hızlı yazabilmek hala son kerte önemli bir kabiliyet. Duyduğunuz şeyleri aynı anda klavye ile hatya dökmek gibi önemli beceriler, yaşamın katı çok kayranında alışverişinizi kolaylaştıracaktır. Yazı yazarken ne derece hızlı başüstüneğunuzu öğrenebileceğiniz birşu denli klavye çabukluk testi sitesi bulunuyor. Klavye çaba testi internet sitelerinin dayanıklı çoğu Türki ve İngilizce olsa da bazılarında takkadak şu denli yürek seçeneği görebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz bir lisan üzerinden klavye gayret testi yaparak o dilin inceliklerini öğrenebilir ve alziya olmadığınız bir değirmi stiline parmaklarınızı kırmızııştırabilirsiniz. Yeterince çallıkışırsanız, siz yazı yazdıktan sonrasında klavye üzerinde duman tütmesini dahi sağlamlamanız olabilir.

Online Klavye Düellosu


Online klavye düellosu sayesinde kullanıcıların birbirleri arasında koşunarak hoş bir rakiplik ortamında klavye çkızılışması yapması sağlanmaktadır. Kullanıcılara kolaylık olması açısından entelekt olarak haberleşebilecekleri chat görüntülükı kullanıma sunulmuştur. Böylece klavye düello öncesinde ve sonrasında kullanıcıların birbirleri ile sıkıntı bir şekilde haberleşme kurabilmektedir.
Bunun cenahı esna kullanıcılar içinlıklı klavye konkurması veya farklı bir deyişle düello yapacağı kabilinden, toplanmış düello özelliği ile 100’lerce isim aynı anda klavye rekabetması yapabilmektedir. Öyle ki, 126 şahsiyet ile alay malay sitede toplu klavye düellosu gerçekleştirilmiş ve üstün dereceli olarak kayıtlara güzeştetir.
Antrparantez sitemiz üzerinde oluşturulan rütbeleri elde etme dair birfena talibin rekabettığını da görebilmek mümkündür. Bu rütbeler;
Çaylak
Stajyer
Girişken
Becerikli Makaslamakcı
Tuş Yakan
Klavye Bükücü
Klavyeşör

Klavye Gayret Testi


Klavye çabukluk Testi ile birlikte sizlerde 1 an, 3 zaman ve 5 dakikalık periyotlar beyninde kendinizi deneyerek seviyenizi ölçebilirsiniz. Klavye çaba testi siz değerli üyelerimizin seviyenizi tespit edebilmeniz açısından epey şanlı bir öneme sahiptir. “Klavye Momentum Testine çıbanla!” butonuna tıklanılması ile omuz omuza başlayacağınız bu başkanüvende sizlerde adınızı en esen skorlar kısmına yazdırabilirsiniz.
Klavye güç testi aynı zamanda siz değerli üyelerimizin on inç tahrir eğilimine ve leziz bir şekilde kalıcı olarak çkızılışma gerçekleştirmenize imkân vermektedir. Yapmış evetğumuz analizler neticesinde klavye hız testinde birkötü kişinin kendi rekorunu egale geçirmek sinein devamlı olarak çdüzenışma yaptığını ve tekâmül gösterdiğini görmekteyiz.

Klavye Çalışması


Klavye çkızılışması kısmınde, klavye mülakat uygulaması, özel antrenman sahası ve kendi metninde çalış kadar biryoğun bölüm iz almaktadır. Bu bölümlerin her biri kendi içinde farklı özelliklere sahiptir.
Bunun taliı nöbet “Kombine Klavye Çkızılışması” ile müşterek kullanıcılar istedikleri devir belirlenen gün aralığında çallıkıştıynet taşlıklabilir ve çdüzenışma sonucunu görebilirler. Bu şekilde kullanıcıların 1 zaman, 3 güneş, 1 hafta ve 1 mahiye dem dilimleri beyninde çeşitli kullanıcılar ile beraberinde hoş bir yarışma içinde çallıkışma yapması hedeflenmiştir.
Türkçe üzerinden klavye çkırmızıışması yapabileceğiniz sitenin öne çısoy özelliği ise sınav ciğerin onlarca farklı metin sunuyor olması. Sınav bağırsakin sunulan metinlerin sağlam çoğu hukuki metinlerdir. Bu sayede yevmi hayattaki pek karşılaşılmayan kelimeleri bile görmüş ve alçerağ olmadığınız kelimeleri çit dair kendinizi vüruttirmiş olursunuz. Testi dilediğiniz kadar özelleştirmeniz olanaklı.

F Klavye Dersleri


F klavye dersleri ile birlikte on parmak yazmayı öğrenmeye mirlayabilirsiniz. Sitenin arayüzü ve sınav aracı nispeten farklı. Sair sitelerden farklı olarak maruz bu arayüzünde okullar tarafından sıklıkla kullanıldığı ve beğenildiğini görmekteyiz. Özellikle derslerin şu şekilde oluşu kullanıcıları namına hayran bırakmıştır;
Sol Halk Parmak Çalışması
Sağ Eloğlu Inç Çkızılışması
Sol El Çkızılışması
Sağ Etki Çalışması

Q Klavye Dersleri


Q klavye dersleri ile yan yana on parmak yazmayı öğrenmeye başlangıçlayabilirsiniz. Sitenin arayüzü ve sınav aracı bayağı farklı. Sair sitelerden farklı olarak sunulan bu arayüzünde okullar aracılığıyla sıklıkla kullanıldığı ve beğenildiğini görmekteyiz. Özellikle derslerin şu şekilde oluşu kullanıcıları kendisine fanatik bırakmıştır;
Sol Yabancı Parmak Çkırmızıışması
Sağ Sahiplik Inç Çkırmızıışması
Sol Oba Çaldatmaışması
Sağ El Çdüzenışması

Tutanak Katipliği Mülakat Soruları


Tutanak Katipliği devamını oku Mülakat Soruları, mesleksel bilgelik, genel ekin ve çıkmış mülakat sorularından oluşmaktadır. Mesleki marifet içinde; Tutanak Katipliği, tür mevzuatı, umumi haklar kavramları, adli terimler, Türe Bakanlığı Teşkilat ve Görevlerine ait sorular zemin almaktadır. Genel hars içerisinde; Atatürk İlke ve İnkılâp Tarihi, Cumhurbaşkanlarımız, Türkiye’nin ve dünyanın enleri üzere muhtelit ve şimdiki sorular bulunmaktadır. Çıkmış mülakat sorularında ise; meydana getirilen mülakatlar sonrasında genel ağ üzerinde kullanıcıların yorumlarında belirtilen sorular derlenerek yalnızca yanıt halinde sizlere sunulmuşdolaşma.
Tutanak katipliği mülakat sorularının üstı teselsül mübaşlangıçirlik mülakat soruları ve İKM mülakat soruları da mekân almaktadır. Adaylar fevkda belirtmiş olduğumuz mesleksel malumat, genel irfan ve çıkmış mülakat sorularından mülakata merbut olarak çhileışma yapabilmektedirler.

Klavyede Hızlı Yazma


Klavye kullanmaya ne denli allıkışmış olsanız da tahrir şiddetınız artmıyor mu? Belki bile atladığınız 1-2 ufak lakin önemli derece olur. Sadece çabucak tamamımız günlük hayatta klavye kullanıyoruz. Kimimiz temsil oynarken kullanıyor, kimimiz çhileışırken; kimimiz ödev yaparken ve kimimiz başlangıçkalarıyla haberleşirken. Bu aleti hızlı içmek ise hedefimiz ne olursa olsun balkon kurtarabiliyor.
Biryoğun kişi klavye kullanırken sol elini ‘ASDF’ harflerinin üstünde, sağ elini ise ‘JKL’ harflerinin üzerinde tutuyor. Bu ortalama ivinti sinein kılgı bir pozisyon sayılabilir, fakat dakikada 50 kelimeyi aşmak istiyorsanız ellerinizi biraz henüz heveslimanızı öneriyoruz. Örneğin sol defa parmaklarınızı ‘AERH’ ve sağ sahiplik parmaklarını ise ‘MOP’ harflerine doğru tutarak açarsanız, bu pozisyona alıştıktan sonrasında klavyenin bucak yerine kolaylıkla ulaşmanız kolaylaşabilir.

Klavyede Kesinlikle Hızlanılır?


Yazarken yaptığınız devamını oku bir sözcük hatasından sonrasında ‘backspace’ tuşuna basılı sarmak ya da arka arkaya basmak size bugün kaybettirebilir. Fakat son yazdığınız kelimeyi baştan sona silen bir tuş kombinasyonu bulunan. Windows’ta ‘Ctrl+Backspace’ ve MacOS’ta ‘Option+Backspace’ tuşlarıyla bundan sonra söz silmeniz 3 saniye süreceğine eksik saniye de sürmez.
Banal bir klavye, masadan yüksekliğinize için yazarken birlikteğinizi yukarı ya da aşağı sahih bükmenize illet kabil. Fakat eğimi ayarlanabilen ve bilek koymalık bölmeye sahip, ergonomik bir klavye; parmaklarınız dışında Klavye Düellosu elinizin hiçbir yerinin çkırmızıışmasını gerektirmez.

On Inç Klavye Nite Öğrenilir?


10 Parmak Klavye veya On Parmak, müşahede duyusunu kullanmanıza lazım kalmadan, klavyedeki tuşların yerini ezberleyerek ve tahrir esnasında 10 parmağınızı canlı olarak kullandığınız bir klavye tekniğidir. 10 parmak klavye kullanırken, klavyeye bakmanıza icap kalmadan vücudunuzun kas hafızasını kullanarak elan hızlı ve etkili şekilde yazabilirsiniz. İki parmak veya gelişigüzel klavye kullanma tekniklerinin aksine 10 parmak klavye, hem daha az yorucu hem bile en müsmir klavye kullanım tekniğidir. Kent üzerinden on parmak yazmaya ilişik olarak birçok müsmir etkinliğe ulaşabilmeniz mümkündür.

Report this wiki page